3

Rebecca Huang (Paralegal)

Atikan

Séptémber 2015 dugi ka Juli 2019, Sarjana Hukum, Universitas Soochow

Agustus 2019 dugi ka Oktober 2020, Master of Law (Hukum Ékonomi Internasional), Universitas Kota Hong Kong

Widang litigasi:

Perselisihan cerai sareng litigasi turunan anu aya hubunganana

Perselisihan pusaka sareng prosedur palaksanaan tindak lanjut

Kahormatan

CET-6
Kualifikasi Profesional Hukum 

Bahasa

Cina , Inggris