4

Lei Tian

Rakan Senior

Rakan Senior di Kantor Hukum Landing Shanghai
Master Hukum, Universitas Renmin Cina
Mr. Tian mangrupikeun mitra pendiri sareng mitra senior di Kantor Hukum Landing Shanghai, panaliti tamu Universitas Kaamanan Umum masarakat Cina, Sékrétaris Jénderal "Forum Tanggapan Resiko Hukum Pidana Tiongkok (Suzhou)" Majalah Fangyuan Magazine Majalah Fangyuan diawasi ku the Supreme People's Procuratorate), mentor di luar kampus Jiangsu Normal University Law School sareng anggota kumpulan bakat pangurus senior perusahaan didaptarkeun anu diaku ku Komisi Pangaturan Sekuritas China. 

Sateuacan lebet ka Kantor Hukum Landing Shanghai, Mr. Tian parantos latihan di firma hukum internasional anu terkenal sareng diangkat salaku anggota Komite Pidana firma hukum distrik Tiongkok. Anjeunna parantos dilaporkeun ku seueur média penting kalebet People's Daily, China Youth Daily, Sina, Sohu. Mr. Tian parantos membela klien dina sababaraha kasus ageung, salah sahijina ngalibatkeun pengusaha terkenal Organisasi Taishan sareng pejabat pamaréntahan paling senior dina kasus ledakan Kunshan.
Kalayan yayasan teoritis anu padet sareng pangalaman praktis anu euyeub, Mr. Tian salawasna narékahan pikeun hak légal sareng kapentingan klienna. Seueur kasus anu dipecat sareng henteu dituntut supados kéngingkeun pangaruh hukum tina teu kaliru. Salaku tambahan, anjeunna parantos nyayogikeun sababaraha perusahaan sareng jasa hukum pidana, kalebet pencegahan résiko hukum pidana sareng anti korupsi perusahaan.

Bubuka arah bisnis tim

Tumindak salaku bek pikeun tersangka kriminal sareng terdakwa dina tahapan panyilidikan, pamariksaan pikeun panuntutan, sidang, tinjauan hukuman pati sareng prosedur pidana sanés
Ngalambangkeun korban pikeun ilubiung dina prosés pidana sareng ngalakukeun tindakan sipil kajahatan
Ngawakilan pihak pikeun ngalaporkeun sareng nuduh kasus kriminal
Ngawakilan pihak pikeun ngajukeun pidana swasta kriminal
Latihan sareng konsultasi ngeunaan pencegahan résiko hukum pidana pikeun perusahaan sareng pengusaha sareng pencegahan kajahatan resmi
Jasa non-litigasi kriminal
Jasa hukum anu patali sareng kriminal

Inpormasi kontak

Telepon: +86 137-1680-5080

Email: lei.tian@landinglawyer.com