2

Joey Wu (Junior Associate

Atikan

Séptémber 2013 dugi ka Juli 2017, Sarjana Hukum, Universitas Élmu Politik sareng Hukum Cina Wétan
Séptémber 2018 dugi ka Pébruari 2020, Master of Law (Hukum Bisnis Internasional), Universitas Bristol

Pangalaman

WU fokus kana kulawarga lintas-wates sareng warisan kabeungharan, resolusi sengketa sipil sareng komérsial, sareng pamaréntahan perusahaan. Utamana, anjeunna sacara saé dina jasa hukum ngeunaan pangobatan aset di Cina pikeun urang asing.

Widang litigasi:
Perselisihan cerai sareng litigasi turunan anu aya hubunganana
Perselisihan pusaka sareng prosedur palaksanaan tindak lanjut

Widang non-litigasi: 
Komunikasi sapopoé sareng klien anu peryogi naséhat hukum, komposisi instrumen dasar non-litigasi ngeunaan mindahkeun ekuitas sareng perjanjian nyekel akting, jst; penanganan hak warisan sareng notarisasina, sareng ngabantosan palanggan asing pikeun nanganan transaksi perumahan sareng perpajakan domestik.

Kahormatan

CET-6
Kualifikasi Profesional Hukum 

Bahasa

Cina , Inggris