1

Jason Tian

Rakan Senior

Jason Tian (atanapi Jie Tian dina Cina Pinyin) parantos nyayogikeun jasa hukum anu aya hubunganana sareng asing ka klien deui ti taun 2007, sareng parantos damel di firma hukum luhur di Cina dugi ka ayeuna sapertos Kantor Hukum Zhonglun Beijing, Kantor Shanghai sareng Perusahaan Hukum Beijing Zhongyin, Kantor Shanghai, Perusahaan Hukum Dentons Beijing, Kantor Shanghai, sareng ayeuna janten mitra senior Kantor Hukum Hukum. Anjeunna pernah ogé damel salaku penerjemah hukum senior di teguh hukum mega Inggris, kantor perwakilan Clifford Chance LLP's Shanghai sateuacan anjeunna nyandak karir hukum na. 

Prestasi

  • Masihan naséhat ti Amérika Serikat ngeunaan warisan perkebunan di Cina anu ditingalkeun ku pangusaha anu gaduh kartu héjo, kalebet saham, properti, hak kontrak (didaptarkeun dina aksi);
  • Masihan naséhat ti Amérika Serikat ngeunaan administrasi perumahan anu ngalibatkeun kapercayaan hirup sareng kapercayaan wasiat anu diadegkeun di Amérika Serikat;
  • Saran tina puluhan klien dina ngawariskeun harta perumahan di Cina ku cara notarisisasi hak warisan di Cina, kalebet perencanaan pajak dina waktos anu ditangtoskeun;
  • Sarankeun turunan Sun Yat Sen ngeunaan warisan pasipatan villa kebon di Shanghai anu meryogikeun mayar biaya hibah tanah, sareng bantosan pikeun ngajual harta anu langkung tina RMB 100 juta;
  • Wawakil palanggan dina sengketa pusaka ngeunaan harta pusaka di Cina sareng membela hak-hak sareng kapentinganna di pangadilan;
  • Ngaluarkeun sababaraha opini hukum ka pengadilan asing ngeunaan Pernikahan Cina

Judul Sosial

Dosén di sakola hukum Universitas Élmu Pengetahuan sareng Téknologi Cina Wétan Anggota STEP (Paguyuban Amanah sareng Praktisi Perumahan)

Publikasi

Nyebarkeun périodik tulisan hukum ngeunaan hukum sipil sareng bisnis Cina dina blog: www.sinoblawg.com

Bahasa

Cina , Inggris