1

Jason Tian

Partner i Lartë

Jason Tian (ose Jie Tian në Pinyin Kinez) ka ofruar shërbime juridike të lidhura me të huaj për klientët që nga viti 2007 dhe ka punuar në firmat kryesore ligjore në Kinë deri në datën e sotme si Firma Ligjore e Pekinit Zhonglun, Zyra e Shangait dhe Firma Ligjore e Pekinit Zhongyin, Zyra e Shangait, Firma Ligjore e Pekinit Dentons, Zyra e Shangait dhe tani partneri i lartë i Zyrave Ligjore të Landing. Ai dikur ka punuar gjithashtu si përkthyes i vjetër juridik në firmën ligjore mega britanike, zyra përfaqësuese e Clifford Chance LLP në Shangai përpara se të merrte karrierën e tij ligjore. 

Arritjet

  • Këshillimi i klientëve nga SHBA për trashëgiminë e pasurive në Kinë të lëna nga një sipërmarrës i mbajtësit të kartës jeshile, duke përfshirë aksionet e listuara, pronat, të drejtat e kontratës (të zgjedhura në veprim);
  • Këshillimi i klientëve nga SH.B.A. mbi administrimin e pasurive që përfshijnë besimin e gjallë dhe besimin testamentar të vendosur në SHBA;
  • Këshillimi i dhjetëra klientëve në trashëgiminë e pasurive të paluajtshme në Kinë përmes noterizimit të së drejtës së trashëgimisë në Kinë, përfshirë planifikimin e taksave në kohën e duhur;
  • Këshilloni pasardhësit e Sun Yat Sen për trashëgiminë e pronave të vilave të kopshtit në Shangai që kërkon pagimin e tarifës së dhënies së tokës dhe ndihmoni me shitjen e pronës me vlerë më shumë se 100 milion RMB;
  • Përfaqësoni klientët në mosmarrëveshjet e trashëgimisë mbi pronat e pasurive në Kinë dhe mbroni të drejtat dhe interesat e tyre në gjykata;
  • Lëshimi i disa mendimeve ligjore për gjykatat e huaja në lidhje me Martesën e Kinës

Tituj shoqërorë

Pedagog në shkollën juridike të Universitetit të Kinës Lindore të Shkencës dhe Teknologjisë Anëtar i Filialit të STEP (Shoqëria e Mirëbesimit dhe Praktikuesve të Pasurive)

Publikimet

Publikoni në mënyrë periodike artikuj juridikë në lidhje me ligjet civile dhe të biznesit në Kinë në blog: www.sinoblawg.com

Gjuhët

Kinezisht Anglisht