ZYRAT E DREJTS SAND TOKS (Selia e Shangait)

Shanghai Landing Law Office është një kompani juridike me shërbim të plotë me selinë e saj të vendosur në Shanghai. Firma u themelua në 2004 dhe është riorganizuar në Mars të 2018 nga e cila pikë është futur në jetë të re. Isshtë njohur si një nga firmat më inovative të ligjit të Kinës me parimin e "EkspertizëNdërkombëtarizimi dhe Shkallë“, Me të cilin Ekspertizë i referohet kërkesës që çdo avokat në Landing DUHET të ketë një fushë kryesore të praktikës ligjore me më së shumti dy fusha të rastësishme në mënyrë që profesionistët tanë të mund të ofrojnë shërbimet më të mira në tregun ligjor; Ndërkombëtarizimi i referohet objektivit tonë ambicioz për të krijuar një firmë ligjore me të vërtetë ndërkombëtare me shtëpi në Kinë, dhe Shkalla i referohet idesë që ne duam të jemi një firmë e fortë por nuk duam të jemi një firmë thjesht "e madhe" siç dëshirojmë të zvogëlojmë problemi i konfliktit të interesave dhe menaxhimi i rreziqeve tona. Landing përpiqet të bëhet firma juridike ndërkombëtare me nivele të larta në botë që drejtohet nga avokatë kinezë. 

/about-us

Avokatët në Landing në përgjithësi mund të ofrojnë shërbime të plota për klientët në të gjitha fushat dhe industritë siç janë ligjet familjare (planifikimi i pasurive), mallrat, infrastruktura, energjia, pasuritë e paluajtshme, ndërtesat dhe ndërtimet, financat dhe sigurimet, kujdesi shëndetësor, farmaceutikat, telekomunikacioni, media, pronë intelektuale, argëtim si dhe shitja me pakicë e konsumatorëve në Kinë.

Landing ka degë të brendshme në Pekin, Shenzhen, Lanzhou, Changsha, Wulumuqi, Xi'an dhe Taiyuan me më shumë për të ardhur në vitet e ardhshme. Siç drejtohet nga parimi ynë i Ndërkombëtarizimit Agresiv, ai ka degë jashtë shtetit në Shtetet e Bashkuara, Indi (Delhi, Mumbai dhe Pune), Singapor, Indonezi, Bangladesh, Filipine dhe Kamboxhia. "Territori" ynë i ardhshëm përfshin shumicën e vendeve në zhvillim në të gjithë botën.

Me qasje në një platformë globale, avokatët dhe avokatët tanë me përvojë në një rrjet të gjerë në të gjithë botën punojnë me klientët për t'i ndihmuar ata të kuptojnë
sfidat lokale, lundroni nëpër kompleksitetin rajonal dhe gjeni komerciale
zgjidhje që ofrojnë një avantazh konkurrues për klientët tanë.