ZYRAT E DREJTS SAND TOKS (Selia e Shangait)
 • devoted to provide China-related legal information to foreign individuals and overseas Chinese

  Përtej kufirit

  të përkushtuar për të siguruar informacione ligjore në lidhje me Kinën për individë të huaj dhe kinezë jashtë shtetit
 • our professionals can deliver the best services in the legal market

  Profesional

  profesionistët tanë mund të ofrojnë shërbimet më të mira në tregun ligjor
 • Our Team has been providing foreign-related legal services to clients back from year 2007, and has worked in the top law firms in China all the way to date.

  Me përvojë

  Ekipi ynë ka ofruar shërbime ligjore të huaja për klientët që nga viti 2007, dhe ka punuar në firmat kryesore ligjore në Kinë deri më sot.

lajmet e fundit

më shumë +
 • Could A Divorced Parent Designate A Custodian for their Children By Will in China?

  A mundet që një prind i divorcuar të caktojë një kujdestar ...

  Në procedurat e divorcit, kujdestaria fizike e fëmijës së mitur është një nga çështjet më të rëndësishme për t'u përcaktuar. Ju mund t'i referoheni postimeve të tjera në këtë blog në lidhje me ...
 • Rishikimi Ligjor i Uljes | Transformimi ...

  Nga pamja e sjelljes, si krimi i mashtrimit të kredisë ashtu edhe krimi i mashtrimit të kredisë tregojnë se ata mashtrojnë huanë e institucioneve financiare me anë të mashtrimit. Përmes studimit të ...
 • The Requirements on Documents in Foreign-related Civil Cases in China

  Kërkesat për dokumentet në vendet e huaja -...

  Të huajt dhe kinezët e huaj mund të përfshihen në çështje gjyqësore civile dhe tregtare në Kinë, ose si paditës ose të paditur, kur ndodhin mosmarrëveshjet. Si një ndër-b ...
 • Impacts that the Provisions on Registration of Real Estate of Shanghai Bring to Us

  Ndikimet që dispozitat në regjistrimin ...

  27 Nëntor 2020, Dispozitat për Regjistrimin e Pasurive të Paluajtshme të Shangait (referuar si "Dispozitat") u miratuan në takimin e Kongresit të 15-të Popullor të Shangait dhe do të bashkohen ...