КАНЦЕЛАРИИ ЗА ЗАКОНСКИ ЗАКОНИ (седиште во Шангај)

Адвокатските канцеларии во Шангај е правна фирма со целосна услуга со седиште во Шангај. Фирмата е основана во 2004 година и е реорганизирана во март 2018 година од каде е вграден со нов живот. Призната е како една од најиновативните правни фирми во Кина со принципот „ЕкспертизаИнтернационализација и Скала„, При што Експертиза се однесува на барањето секој адвокат во Landing МОРА да има една основна област на правна пракса со најмногу две случајни области, така што нашите професионалци можат да ги обезбедат најдобрите услуги на легалниот пазар; Интернационализацијата се однесува на нашата амбициозна цел да создадеме вистинска меѓународна адвокатска канцеларија со дом во Кина, а „Скала“ се однесува на идејата дека сакаме да бидеме силна фирма, но не сакаме да бидеме само „голема“ фирма, како што сакаме да ја намалиме проблемот на судир на интереси и управувајте со нашите ризици. Лендинг се обидува да стане врвна меѓународна адвокатска фирма во светот, предводена од кинески адвокати. 

/about-us

Адвокатите на „Лендинг“ во целина можат да обезбедат целосни услуги на клиенти во сите сфери и индустрии, како што се семејни закони (планирање на недвижнини), стоки, инфраструктури, енергија, недвижнини, градежништво и градежништво, финансии и осигурување, здравствена заштита, фармацевтски производи, телекомуникации, медиуми, интелектуална сопственост, забава како и потрошувачка на мало во Кина.

Слетувањето има домашни филијали во Пекинг, Шенжен, Ланжу, Чангша, Вулумуки, Ксиан и Таијуан, со што следува уште во наредните години. Како управувано од нашиот принцип на агресивна интернационализација, таа има странски филијали во Соединетите Држави, Индија (Делхи, Мумбаи и Пуна), Сингапур, Индонезија, Бангладеш, Филипини и Камбоџа. Нашата идна „територија“ ги опфаќа повеќето земји во развој низ целиот свет.

Со пристап до глобална платформа, нашите искусни адвокати и адвокати во огромна мрежа низ целиот свет работат со клиенти за да им помогнат да разберат
локални предизвици, движете се низ регионалната комплексност и најдете комерцијални
решенија кои обезбедуваат конкурентска предност за нашите клиенти.