КАНЦЕЛАРИИ ЗА ЗАКОНСКИ ЗАКОНИ (седиште во Шангај)
 • devoted to provide China-related legal information to foreign individuals and overseas Chinese

  Преку граница

  посветен на обезбедување на правни информации поврзани со Кина на странски лица и прекуокеански Кинези
 • our professionals can deliver the best services in the legal market

  Професионални

  нашите професионалци можат да ги обезбедат најдобрите услуги на легалниот пазар
 • Our Team has been providing foreign-related legal services to clients back from year 2007, and has worked in the top law firms in China all the way to date.

  Искусен

  Нашиот тим обезбедуваше правни услуги поврзани со странство на клиенти уште од 2007 година и работеше во врвните правни фирми во Кина сè до денес.

трае вести

повеќе +