3

Rebecca Huang (Paralegal)

Pendhidhikan

September 2015 nganti Juli 2019, Sarjana Hukum, Universitas Soochow

Agustus 2019 nganti Oktober 2020, Master Hukum (Hukum Ekonomi Internasional), Universitas Kota Hong Kong

Bidang litigasi:

Perselisihan pegatan lan pengadilan sing diturunake sing relevan

Perselisihan pusaka lan prosedur eksekusi tindakake

Pakurmatan

CET-6
Kualifikasi Profesional Hukum 

Basa

Cina, Inggris