4

Lei Tian

Mitra Senior

Mitra Senior ing Kantor Hukum Landing Shanghai
Master Hukum, Universitas Renmin China
Pak Tian minangka mitra pendiri lan mitra senior saka Kantor Hukum Landing Shanghai, paneliti tamu Universitas Keamanan Publik Rakyat China, Sekretaris Jenderal "Forum Pamaréntah Resiko Hukum Pidana Tiongkok (Suzhou)" Majalah Fangyuan Magazine Majalah Fangyuan diawasi dening the Supreme People's Procuratorate), mentor off-campus of Jiangsu Normal University Law School lan anggota manajemen senior talent perusahaan sing didhaptar dening Komisi Regulasi Sekuritas China. 

Sadurunge gabung karo Kantor Hukum Landing Shanghai, Pak Tian wis praktek ing firma hukum internasional sing kondhang lan diangkat dadi anggota Komite Pidana firma hukum distrik China. Dheweke wis dilaporake dening akeh media penting kalebu People's Daily, China Youth Daily, Sina, Sohu. Pak Tian mbela klien ing pirang-pirang kasus utama, salah sijine kalebu pengusaha terkenal Organisasi Taishan lan pejabat pamrentah paling senior ing kasus ledakan Kunshan.
Kanthi landasan teori sing padhet lan pengalaman praktis sing sugih, Pak Tian mesthi ngupayakake hak-hak legal lan kepentingan para klien. Akeh kasus sing dipecat lan ora dituntut kanggo entuk efek hukum sing ora salah. Kajaba iku, dheweke wis nyedhiyakake sawetara perusahaan kanthi layanan hukum pidana, kalebu pencegahan risiko hukum pidana lan anti korupsi perusahaan.

Pambuka arah bisnis tim

Tumindak minangka bek kanggo tersangka pidana lan terdakwa ing tahap investigasi, pemeriksaan kanggo tuntutan ukum, pengadilan, kajian ukuman pati lan prosedur pidana liyane
Makili para korban kanggo melu proses kriminal lan tumindak pidana insiden kriminal
Makili pihak kanggo nglaporake lan nuduh kasus pidana
Makili pihak kanggo ngajokake tuntutan ukum pribadi pidana
Latihan lan konsultasi babagan pencegahan risiko legal pidana perusahaan lan pengusaha lan pencegahan tindak pidana resmi
Layanan non-litigasi pidana
Layanan hukum sing gegandhengan karo kriminal

informasi kontak

Telpon: +86 137-1680-5080

Email: lei.tian@landinglawyer.com