2

Joey WuJunior Associate

Pendhidhikan

September 2013 nganti Juli 2017, Sarjana Hukum, Universitas Sains Politik China lan Hukum
September 2018 nganti Februari 2020, Master Hukum (Hukum Bisnis Internasional), Universitas Bristol

Pengalaman

WU fokus ing kulawarga lintas wates lan warisan kekayaan, resolusi perselisihan sipil lan komersial, lan tata kelola perusahaan. Utamane, dheweke nggunakake layanan hukum babagan perawatan aset ing China kanggo wong asing.

Bidang litigasi:
Perselisihan pegatan lan pengadilan sing diturunake sing relevan
Perselisihan pusaka lan prosedur eksekusi tindakake

Lapangan non-pengadilan: 
Komunikasi saben dina karo klien sing butuh penasehat ukum, komposisi instrumen non-litigasi dhasar babagan transfer ekuitas lan kesepakatan nyekel akting, lsp. nangani hak warisan lan bakal notaris, lan ngewangi pelanggan manca kanggo nangani transaksi real estate domestik lan urusan perpajakan.

Pakurmatan

CET-6
Kualifikasi Profesional Hukum 

Basa

Cina, Inggris