1

Jason Tian

Mitra Senior

Jason Tian (utawa Jie Tian ing Cina Pinyin) wis nyedhiyakake layanan hukum sing gegandhengan karo manca kanggo klien wiwit taun 2007, lan wis makarya ing firma hukum paling dhuwur ing China nganti saiki kayata Kantor Hukum Zhonglun Beijing, Kantor Shanghai lan Perusahaan Hukum Zhongyin Beijing, Kantor Shanghai, Kantor Hukum Dentons Beijing, Kantor Shanghai, lan saiki dadi mitra senior Kantor Hukum Landing. Dheweke tau kerja uga dadi penerjemah hukum senior ing firma hukum mega Inggris, kantor perwakilan Clifford Chance LLP ing Shanghai sadurunge dadi karir legal. 

Prestasi

  • Menasihat klien saka Amerika Serikat babagan warisan estat ing China sing ditinggalake dening pengusaha kertu ijo, kalebu saham, properti, hak kontrak (sing dipilih);
  • Menehi nasehat marang klien saka AS babagan administrasi real estate sing nyakup kapercayan lan kapercayan sing dideleng ing AS;
  • Saran saka puluhan klien kanggo properti properti real estate ing China kanthi notarisisasi pusaka ing Tiongkok, kalebu perencanaan pajak ing wektu sing bakal ditindakake;
  • Saran keturunan Sun Yat Sen babagan warisan properti villa kebon ing Shanghai sing mbutuhake pambayaran biaya hibah tanah, lan pitulung kanggo adol properti sing regane luwih saka RMB 100 yuta;
  • Wakil klien ing perselisihan warisan babagan properti estate ing China lan mbela hak lan kepentingan ing pengadilan;
  • Nerbitake sawetara pendapat legal menyang pengadilan asing babagan Perkawinan China

Irah-irahan Sosial

Dosen ing sekolah hukum Universitas Ilmu Pengetahuan lan Teknologi China Wétan Anggota STEP (Masyarakat Kepercayaan lan Praktek Estate)

Publikasi

Nerbitake artikel hukum babagan hukum sipil lan bisnis China ing blog kanthi berkala: www.sinoblawg.com

Basa

Cina, Inggris