Kantor Hukum Landing Shanghai (Kantor Pusat)

Alamat

16 / F, Raffles City (North Bund), No.1089 East Daming Road, Distrik Hongkou, Shanghai 200120, PRC.

Telpon

tel: + 86-66529952
tel: + 86-13816548421

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita