PEGAWAI HUKUM TANAH (HEADQUARTER SHANGHAI)

Kantor Hukum Landing Shanghai minangka perusahaan ukum kanthi layanan lengkap lan kantor pusatnya lungguh ing Shanghai. Perusahaan kasebut didegaké ing taun 2004, lan wis diatur maneh ing wulan Maret 2018 wiwit saiki dipadhakake urip anyar. Iki diakoni minangka salah sawijining firma hukum China sing paling inovatif kanthi prinsip "KeahlianInternasionalisasi lan Skala", Ing endi Keahlian nuduhake persyaratane manawa kabeh pengacara ing Landing Kudu duwe salah siji inti saka praktik ukum kanthi rong prekara kedadeyan supaya profesional kita bisa menehi layanan sing paling apik ing pasar hukum; Internasionalisasi ngarahake tujuan ambisius kanggo nggawe firma hukum internasional sing omahé ing Tiongkok, lan Skala nuduhake ide manawa kita pengin dadi perusahaan sing kuwat nanging ora pengin dadi perusahaan sing "gedhe" kaya sing pengin dikurangi masalah konflik kepentingan lan ngatur risiko. Kebangkrutan ngupayakake dadi firma hukum internasional paling dhuwur ing jagad iki sing dipimpin dening pengacara China. 

/about-us

Pengacara ing Landing umume bisa nyedhiyakake layanan lengkap kanggo klien ing kabeh bidang lan industri kayata hukum kulawarga (perencanaan real estate), komoditas, prasarana, energi, real estate, bangunan lan konstruksi, finansial lan asuransi, kesehatan, farmasi, telekomunikasi, media, properti intelektual, hiburan uga ritel konsumen ing China.

Landing duwe cabang domestik ing Beijing, Shenzhen, Lanzhou, Changsha, Wulumuqi, Xi'an lan Taiyuan sing bakal teka ing taun-taun ngarep. Kaya sing didhasarake karo prinsip Internasionalisasi Agresif, cabang kasebut ana ing jaban rangkah ing Amerika Serikat, India (Delhi, Mumbai, lan Pune), Singapura, Indonesia, Bangladesh, Filipina lan Kamboja. "Wilayah" kita mbesuk nyakup negara-negara berkembang ing saindenging jagad.

Kanthi akses menyang platform global, pengacara lan pengacara sing berpengalaman ing jaringan sing jembar ing saindenging jagad bisa kerja bareng klien kanggo ngerti
tantangan lokal, navigasi liwat kompleksitas regional lan golek komersial
solusi sing nyedhiyakake kaunggulan kompetitif kanggo para klien.